Γρανίτα Καρπούζι

Μία δροσιστική γρανίτα καρπούζι, που γίνεται πανεύκολα με μια μηχανή για παγωτό αλέθοντας στο μπλέντερ τη σάρκα του.

Συστατικά:

1 κιλό καρπούζι
400 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.σ. λικέρ μαστίχα

Οδηγίες:

Καθαρίζουμε το καρπούζι από τα κουκούτσια και το περνάμε από μούλτι.

Το βάζουμε σε μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε την ζάχαρη και το λικέρ και το αφήνουμε να βγάλει τα υγρά του.

Ανακατεύουμε καλά και περνάμε το μείγμα από την παγωτομηχανή σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.

Μοιράζουμε σε τέσσερα μπολάκια και αφήνουμε στην κατάψυξη για όλο το βράδυ.

Tips

Μην παραμείνετε στο λικέρ μαστίχας. Δοκιμάστε όποιο σας αρέσει.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s